Pomlajevanje obraza skozi ustno votlino

Staranje, izpostavljanje soncu in kajenje privedejo do propadanja kolagena v naši koži.

Zaradi izgube kolagena koža postaja vse manj elastična in vlažna, zato je bolj uvela, povešena in manj prožna. Pojavijo se gube. Pomladitev obraza v tem trenutku lahko pomaga izboljšati vašo samozavest.

pomladitev obraza

Z laserjem do bolj napete in mladostne kože

Z lasersko energijo laserja Er:YAG (Smooth Mode):

  • stimuliramo tvorbo novih, bolj funkcionalnih kolagenskih in elastinskih vlaken,
  • dosežemo takojšnje preoblikovanje in skrčenje obstoječih vlaken.

Pospešena tvorba novih vlaken se začne takoj in se nadaljuje še 6 mesecev po zadnjem posegu.
Tekstura kože na obrazu se izboljšuje postopoma, učinek pa je dolgoročen.

POSTOPEK LASERSKE UČVRSTITVE ZA POMLADITEV OBRAZA

Laserska pomladitev obraza skozi ustno votlino

5.

S posegom lahko zajamemo spodnjo polovico obraza, torej obe lici, ustnici, predel okoli ust in del brade in tako poskrbimo za pomladitev obraza.

Poseg je primeren za povečanje čvrstosti in za zmanjšanje gub na spodnji polovici obraza. Posledično koža ni več tako povešena, izboljša se tekstura in prožnost kože, ter tako poskrbimo za pomladitev obraza.

Gre za hiter in enostaven poseg, ki se izvaja zgolj z laserskim žarkom. Žarek na trenutke v ustih občutimo kot blago toploto. Pomladitev obraza na takšen način je neboleč postopek.

Poseg je primeren za paciente, ki ne želijo invazivnih kirurških posegov in vbrizgavanja tujega materiala v svoje telo.

Kako poteka lasersko pomlajevanje obraza skozi ustno votlino, si oglejte v spodnjem videoposnetku.

Nikoli vidni zunanji znaki opravljenega posega

Že takoj po posegu na koži obraza ni nobenega vidnega zunanjega znaka, ki bi kazal na opravljen poseg (ni rdečice, luščenja kože …). V ustih imate sicer lahko občutek suhosti in hrapavosti ustne sluznice, ki pa ne traja več kot 1 do 2 dni po posegu.

Rezultat – povsem naraven videz

Poseg ne vpliva na vašo obrazno mimiko in ne povzroča nobenih neprijetnih občutkov zategovanja obraza. Vaš obraz je popolnoma naravnega, vendar osveženega videza.

Za optimalen učinek svetujemo 4 obiske, ki si sledijo na 3 tedne. Zaradi naravnega staranja kože priporočamo ponovitev posega po 12 do 18 mesecih.

Primerjava z drugimi metodami

Kreme in druga sredstva proti gubam v prosti prodaji niso dovolj učinkovita, da bi bili lahko z rezultati zadovoljni.
Redno izvajanje vaj za krepitev obraznih mišic (joga obraza) ima lahko vidne rezultate, vendar njihovo vsakodnevno izvajanje zahteva disciplino, voljo in čas.
Kirurški posegi na obrazu so zelo učinkoviti, vendar precej agresivni, možni so stranski pojavi. Okrevanje je dolgotrajno, kar zahteva odsotnost od vsakdanjih aktivnosti in obveznosti.
Vbrizgavanje botoksa in hialuronske kisline je v današnjem času zelo razširjena in učinkovita metoda. Postopek je treba ponavljati vsakih 6 do 12 mesecev.
Naša metoda za učvrstitev kože obraza z laserjem je varna in ni agresivna. Rezultat laserske metode je naraven videz, bojazen pred pretirano nenaravnim videzom je odveč.

Pri laserskem posegu ne uporabljamo preparatov in agresivnih kemikalij, temveč zgolj z žarkom stimuliramo naravne obnovitvene procese v koži.

Klinična primera

laser4
Prej Potem

Prej Potem

Zanima me več

Hiter povzetek in dodaten primer laserskega pomlajevanja obraza skozi ustno votlino najdete v spodnjih videoposnetkih (videoposnetka sta v angleščini).

Hitra predstavitev posega – reportaža iz New Yorka