3D POMLAJEVANJE OBRAZA Z LASERJEM

3D pomlajevanje obraza

Za lepoto naravno napete mladostne kože skrbijo kolagen in elastinska vlakna, ki s staranjem in drugimi škodljivimi vplivi propadajo. Koža izgublja elastičnost in postaja vse bolj nagubana in suha.

Kozmetični posegi, tudi tisti, ki ne zahtevajo uporabe skalpela in igel, vedno pustijo nekaj dni trajajoče vidne posledice oziroma zahtevajo čas, da oteklina ali rdečica izgineta. Koža je namreč zelo občutljiva in zahteva premišljen pristop.

3 faze pomlajevanja obraza za optimalen lepotni učinek

Nova metoda 3D pomlajevanja obraza prinaša pravo malo revolucijo na področju pomlajevanja kože, saj deluje z obeh strani – od znotraj in od zunaj. Sestavljena je iz treh korakov oz. faz, ki se po terapiji sestavijo v učinkovit in obenem koži prijazen poseg s takojšnjim estetskim učinkom ter brez trajajočih vidnih posledic posega (otekline, rdečica, luščenje kože …).

Skrivnost 3D postopka pomlajevanja je v tem, da se prve faze z laserjem lotimo od znotraj – skozi ustno votlino, sledita pa še dve fazi za lep zunanji videz.

KAKO DELUJE 3D POMLAJEVANJE OBRAZA

  • 1D: Faza iz ustne votline – stimulacija tvorjenja naravnega kolagena obraznega tkiva poteka od znotraj, torej iz ustne votline. Pri tem uporabljamo posebno valovno dolžino laserskih žarkov. Lahko delujemo s precej  večjo močjo, saj sluznica v ustni votlini prenese več kot koža na zunanji strani in zato dobimo super efekt. Ta faza poskrbi za intenzivno stimulacijo kolagena, pomembnega za odpravo gub in večjo napetost kože.
  • 2D: Zunanja faza – uporaba laserja z nižjo valovno dolžino, ki pa poskrbi za globinsko delovanje in na ta način učvrsti kolagen, poveže podkožne sloje in napne kožo.
  • 3D: Faza površinski pilling – uporaba je namenjena nežni »osvežitvi« zgornje plasti kože. Ta faza je namenjena glajenju preostalih najmanjših gubic in zmanjšanju por, koža pa dobi nazaj svoj lesk ter mladosten in svež videz.

S kombinacijo 1D, 2D IN 3D faz se učinki stopnjujejo. Metode delovanja so med fazami različne in se medsebojno dopolnjujejo. Končni videz ne prinese zgolj izboljšanja na posameznem področju (npr. globina gub) pač pa učinkuje celostno (čvrstost, polnost, manjša globina gub, bolj sijoča- mladostna koža.)

Z metodo 3D nad najbolj vidne gube

Gube, ki nastanejo na predelu okoli ust, obraz najbolj »postarajo«, zato je metoda 3D pomlajevanja obraza idealna rešitev. Postopek je varen, neboleč in neinvaziven, z njim pa lahko učinkovito zajamemo lica, usta in del brade.

Velika prednost uporabe laserja z notranje strani oziroma s strani ustne votline je tudi ta, da je obraz po končanem posegu videti naraven, zato je skrb pred umetnim videzom popolnoma odveč.

Zanima me več

Več predstavitev rezultatov učvrstitve kože obraza z laserjem najdete TUKAJ.

Če imate dodatna vprašanja o laserskem posegu, vas vabimo, da se oglasite v naši ordinaciji.

Dolgotrajen naraven videz kože

Kombinacija delovanja »od znotraj navzven« in treh različnih valovnih dolžin oz. moči laserjev zagotavlja takojšnje učinke brez vidnih posledic terapije, obenem pa se naraven videz kože obdrži skoraj leto in pol.

Za najboljše rezultate svetujemo 4 obiske, ki si sledijo na 3 tedne.

Zaradi naravnega staranja kože pa je postopek priporočljivo ponoviti po 12 do 18 mesecih.

Naročite se na posvet

INFORMACIJE