Posegi na koži pri dermatologu

Kožne spremembe pogosto niso le estetska težava, ampak nas lahko ovirajo tudi pri vsakdanjem življenju ali so celo škodljive za naše zdravje. Zato je priporočljivo, da pričnemo z zdravljenjem kožnih sprememb čim prej. Danes je ena izmed najbolj učinkovitih metod zdravljenja lasersko odstranjevanje.

Lasersko odstranjevanje kožnih sprememb

Pri dermatoloških posegih je izjemno pomembno, da najprej postavimo natančno diagnozo, zato dermatolog v naši ambulanti vse preglede izvaja z dermatoskopom. Ker preglede in posege izvaja Andreja Stanonik Kafol, doktor medicine, specialist dermatolog, prihranite tudi svoj čas, saj vse opravite na enem mestu.

Najboljši rezultati celjenja in manj možnosti za nastanek brazgotin

Po pregledu in diagnozi vam dermatolog z laserjem po plasteh zelo natančno odstrani kožne nepravilnosti. Med samim posegom oceni tudi potrebno globino posega, da po zaključenem zdravljenju ne pride do brazgotin oziroma so te skoraj nevidne.

Andreja Stanonik Kafol, dr. med., spec. dermatovenerologije je v naši ordinaciji na voljo 2 soboti na mesec in sicer v mesecih ko sonce ni močno (od oktobra do aprila).

Andreja Stanonik Kafol, dr. med., spec. dermatovenerologije dela tudi druge mesece v letu in sicer na lokaciji ZD Škofja Loka, Stara cesta 10.  Njihova samoplačniška ordinacija je dosegljiva na telefon: 030 626 243, ker vam Vašo kožno spremembo pregleda in diagnosticira.

INFORMACIJE

Vas skrbi, da je sprememba na vaši koži nevarna? Naročite se na posvet.

Ste vedeli, da . . .

… zobozdravstvena ordinacija nudi tudi dermatološke terapije? To se sicer zdi nenavadno, a ravno zobozdravniški stol in odlična lokalna razsvetljava omogočata zelo dobro prostorsko prilagoditev. Ker ima dermatolog poleg tega pri svojem delu na razpolago tudi zobozdravniške lupe oziroma povečave, kožo in vse detajle na njej vidi res natančno.

Kot velja za urarje, da imajo najnatančnejše orodje med mehaničnimi poklici, velja tudi za stomatologe, da imamo najnatančnejše instrumente v medicini. To v naši ordinaciji s pridom izkoriščamo, saj specialist dermatolog dermatološke posege opravlja z najbolj natančnim in tehnološko izpopolnjenim laserjem.

Zanima me več

Vas morda kožna sprememba skrbi ali pa vas le ovira pri oblačenju? Vas moti zgolj z estetskega stališča?

Naročite se na posvet

Lahko pa si tudi ogledate primer laserske odstranitve kožne spremembe pri dermatologu v naši ordinaciji:

1. stanje PRED POSEGOM

Pred posegom

7. stanje 25 DNI PO POSEGU

Po posegu