Mezoterapija

Stres, škodljivi zunanji vplivi in procesi staranja negativno vplivajo na kožo, ki postane utrujena, ohlapna in brez sijaja, pojavijo se gubice. Če spremembe opazite tudi na svoji koži, lahko kožo osvežite in omilite gubice na različne načine:

  • z uporabo negovalnih krem in drugih sredstev proti gubam,
  • z rednim izvajanjem vaj za krepitev obraznih mišic,
  • s kirurškim posegom,
  • z laserjem,
  • z vbrizgavanjem botoksa in hialuronske kisline.

INFORMACIJE

Brez kirurškega posega do gladke kože

Če želite do gladke kože brez kirurškega posega, potem razmislite o terapiji s hialuronsko kislino – mezoterapiji. Mezoterapija je osvežitvena terapija, pri kateri s pomočjo drobnih iglic v kožo vnesemo hialuronsko kislino. Ta nase veže vodo, zato kožo navlaži, poleg tega pa spodbudi tudi tvorbo naravnega kolagena, zato je koža ponovno bolj elastična in gladka ter dobi mladosten sijaj.

Ste vedeli, da …

… je hialuronska kislina pomemben naravni sestavni element v naši koži, podkožju, vezivnem tkivu in sklepih? Ravno zato je njena uporaba varna, možnost reakcij pa minimalna.

Z aplikacijo hialuronske kisline namreč obnovimo količino naravne hialuronske kisline v koži, ki se je s procesom staranja zmanjšala. Posledično dosežemo naraven in mladosten videz obraza.

Kako poteka mezoterapija?

Mezoterapija obraza traja približno 30 minut. Najprej vam očistimo kožo, nato pa s pomočjo drobnih iglic v zgornji sloj kože (0,3 mm globoko) vnesemo hialuronsko kislino. Poseg je neinvaziven, zato ni boleč in ne potrebujete lokalne anestezije. Na začetku imate lahko rahel občutek neugodja, ki pa ga po potrebi omilimo s hladnimi obkladki.

Takoj po posegu je možen rahlo pekoč občutek, pojavita se lahko rdečica in/ali blaga oteklina, ki pa običajno izzvenita v nekaj dneh. Če imate kakršnakoli vprašanja, smo za vas dosegljivi tudi po posegu.

CENIK

PREGLED IN POSVET

Svetovanje 30 do 50 €
Svetovanje – ob posegu 0 €


MEZOTERAPIJA Juvederm Volite

Mezoterapija – cena za 1 ml 290 €
Mezoterapija – vsaka naslednja ampula – cena za 1 ml 250 €

Zanima me več

Z veseljem vam odgovorimo na dodatna vprašanja, to pa lahko najbolje storimo, če se srečamo v živo. Ko bomo videli, kateri tip kože imate, vam bomo namreč lahko priporočili najprimernejšo terapijo, ki bo prinesla najboljše rezultate pri odpravljanju neželenih sprememb kože.

Naročite se na posvet