USTNA VODA Clinisept+, 400 ml

(3 mnenja strank)

Clinisept+ ustna voda (400 ml) deluje protimikrobno pomirja pospešuje celjenje.

15,00 

Deli naprej:

Nasvet za vas: ustne vode Clinisept+ ni treba uporabljati neprekinjeno in vsak dan, ampak terapijo izvajamo zgolj v določenih obdobjih, ko je uporaba zares potrebna:
– ob vnetjih v ustni votlini in žrelu (afte in razjede, vnetja ob izraščajočem modrostnem zobu ipd.).
– pred zobozdravniškimi posegi in po njih.

Predvsem pa ustno vodo Clinisept+ uporabljamo 1 do 2 dni pred naslednjimi zobozdravniškimi posegi:
– kirurški posegi (puljenje zoba, vstavitev implantata ipd.),
– laserski posegi,
– parodontalne operacije,
– obsežno čiščenje zobnega kamna.

Po vseh zgoraj navedenih posegih priporočamo nadaljnje izpiranje ustne votline, dokler ne porabite celotne vsebine stekleničke.

Izjema je po puljenju zob. Takrat vsaj 5 dni po posegu ne izpirajte ustne votline z ustno vodo Clinisept+, saj bi lahko odstranili krvni strdek.

Clinisept+ ustna voda s svojim delovanjem ustvarja optimalne pogoje za učinkovito celjenje.

Pred začetkom uporabe ustne vode Clinisept+ priporočamo, da staro zobno ščetko zamenjate z novo. Nekaj časa rabljene ščetke so namreč pravo gojišče številnih bakterij. Teh zagotovo ne želite vnašati na svoje zobe in ustno votlino.
Po uporabi nove ščetke pa ustno vodo Clinisept+ uporabljajte 1-krat do 2-krat dnevno.
S 15 ml ustne vode Clinisept+ 30 sekund temeljito spirajte ustno votlino, nato jo izpljunite.

Ustne vode po uporabi ne pogoltnite.
Ravno tako je ne redčite, saj je proizvajalec poskrbel za odlično in pravo sestavo za najbolje rezultate. Ustne vode tudi ne prelivajte v drugo embalažo.
Uporabna je do 3 mesece od odprtja embalaže.
Hranite pri temperaturi pod 28° C, izven dosega otrok.

Tehnologija Clinisept+ revolucionarno spreminja pravila igre na področju učinkovite nege ustne votline.
Ustna voda Clinisept+ je prvi in trenutno edini proizvod na trgu, ki zagotavlja 90-odstotno stabilnost hipoklorove kisline. Hipoklorovo kislino sicer proizvaja tudi človeško telo. V telesu ima hipoklorova kislina funkcijo boja proti okužbam, hkrati pa uspešno pospešuje tudi celjenje.

Ustna voda Clinisept+ je protimikrobna, kar pomeni , da deluje na bakterije, viruse, glive in spore, tako da popolnoma očisti ustno floro. Na ta način dosežemo, da koristni mikrobi v ustni flori prevladajo nad škodljivimi. To je predvsem pomembno pri preprečevanju akutnih vnetij, celjenje ran pa je zato hitrejše.

Ustna voda Clinisept+
– ne vsebuje alkohola,
– ne vsebuje klorheksidina,
– ne vsebuje barvil,
– ne vsebuje ojačevalcev okusa.

Sestavine: voda (aqua), fosforjeva (III) kislina, natrijev hipoklorit.
Hipoklorova raztopina visoke čistosti, izdelana po Cosmetic GMP (ISO 22716).

 

3 mnenja za USTNA VODA Clinisept+, 400 ml

 1. Marija J.

  Imam protezo zgoraj in spodaj in pod njo vse rdeče, sluznico imam ploskovno vneto (tako si mi rekli). Malo me peče.
  Zobozdravnica je pomislila na alergijo, glivice, poslala me je na teste, spirala sem že z drugo ustno vodo iz lekarne, mazala sem s kremo za glivičn vnetja, ni da ni.
  Potem mi je dala za spirat še tole ustno vodico od Clinisepta.
  Peči me je v celoti nehalo, zobozdravnica pa je na kontroli čez 3 tedne rekla, da je rdečina že skoraj izginila vsa.
  Res sem zadovoljna, moram reč. Hvala vam.

 2. Janez K.

  V zgornji čeljusti sem na eni strani izgubil že ogromno zob, ravno zaradi parodontoze. Zobozdravnik mi je predlagal protezo, ki bi nadomeščala zobe na tej eni strani.
  Ni se hotel pogovarjati o implantantih, ker je rekel, da bodo bakterije iz žepkov mojih preostalih zob napadle implantat in ne bodo dolgo zdržali v ustih.
  Potem sem po dolgem času le našel to ustno vodo Clinisept i+ na internetu in poskusil. Zobar mi je očstil zobni kamen in nekaj drezal še v žepke ob zobeh. Čez cca 1 mesec sva se spet videla, bil je zelo zadovoljen z rezultatom. Rekel je, da lahko dobim implantat – ampak da počakava 2 meseca, da vidi, da ni to samo trenutno izboljšanje. Sedaj imam že implanatat, ni bilo samo trenutno izboljšanje.
  Prevleko dobim čez 4 mesece – naročil pa mi je naj takrat ko bom prišel za prevleko spet uporabim 1 flaško te iste ustne vode. Takrat bo spet nekaj delal na dlesni in je rekel, da je fino za zaščito imet Clinisept..

 3. Mladen P.

  Že več let se borim s parodontozo. Zobozdravnik me je redno pošiljal k higieničarki, da mi je čistila zobni kamen. Ampak agresivnih bakterij, ki so mi povzročale težave, se kljub uporabi različnih ustnih vod nisem mogel znebiti. Zato sem imel ponavljajoča in ponavljajoča vnetja okoli zob.
  Šel sem k higieničarki, ki je počiščenju priporočila uporabo te ustne vode.
  Po uporabi 1 flaške Clinisepta sem odšel še na pregled k zobozdravniku. Bil je zelo presenečen nad stanjem mojih dlesni, saj ni bilo nikjer več videti vnetij. Tudi sam sem se veliko bolje počutil. Dlesen mi skoraj ne krvavi več, ko si umivam zobe.
  Moram pa priznati, da edina stvar, ki me je motila, je pa okus po kloru. Ampak potem si rečem, da so vsa zdravila bolj slabega okusa. Imam pač čez 50 let in ja, to zdaj že vem.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

PODROBNOSTI O IZDELKU SI LAHKO PREBERETE V BROŠURI:

  Podrobnosti o izdelku si lahko preberete v brošuri:

  Ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)