Beljenje zob

Bel nasmeh velja za najlepši modni dodatek. Beljenje po navodilih in pod nadzorom zobozdravnika je varen in neškodljiv postopek, ki vaše zobe pobeli na dva do tri svetlejše odtenke.

Veliko ljudi si bel nasmeh tako zelo želi, da preko spleta kupuje širši javnosti dostopna belila. Ta nepreverjena sredstva so večinoma zelo škodljiva in lahko poškodujejo vaše zobe in dlesen. Domačo uporabo nepreverjenih belil brez individualno izdelanih opornic vam toplo odsvetujemo.

Zobem najprijaznejše belilo na zobozdravniškem trgu

Pri nas uporabljamo do zob najprijaznejše belilo na zobozdravniškem trgu: sistem White Dental Beauty, ki omogoča učinkovito in varno beljenje v krajšem času. Glavne prednosti sistema White Dental Beauty so:

  • je varno, ker ima belilo nevtralen pH, ki ne poškoduje sklenine;
  • je neboleče/neskeleče, ker belilo vsebuje dovolj vode, ki med beljenjem hidrira zobno substanco. V belilo sta dodana tudi  fluorid in natrijev nitrat, ki dodatno zaščitita zobe. Belilo ne draži dlesni, saj je tako gosto, da ostane znotraj individualno izdelane opornice;
  • je postopno– beljenje traja več zaporednih dni po 1 – 2 uri. Tako nadzorujete želeno belino zob in se vedno lahko ustavite, da zobje ne postanejo prebeli.

INFORMACIJE

V naši ordinaciji vam izdelamo individualni belilni opornici. To je zelo pomembno za zaščito dlesni in natančnost beljenja.

Z našo pomočjo bodo vaši zobje zablesteli!

Zanima me več

Z veseljem vam odgovorimo na dodatna vprašanja, to pa lahko najbolje storimo, če se srečamo v živo.

Bel nasmeh je najlepši modni dodatek. Z beljenjem si ga pričarajte tudi vi!

Naročite se na posvet