RAZKUŽILO - Tattoo & Micropigmentation, 100 ml

Učinkovita protimikrobna raztopina za zaščito in nego kože pred, med in po tetoviranju ali mikropigmentaciji.

12,00 

Deli naprej:

Izdelek Clinisoothe+ zagotavlja visoko protimikrobno zaščito kože pred in med tetoviranjem oz. mikropigmentacijo. Med tretmajem zmanjšuje rdečico in preprečuje otekanje ter pomirja in prijetno hladi kožo. Tretma zato tudi traja manj časa, zahteva manj prekinitev postopka, predvsem pa je manj neprijeten za vas kot uporabnika. Vse to je odločilnega pomena, zato po izdelku Clinisoothe+ posega vse več tako izvajalcev kot tudi prejemnikov te storitve.

Po tretmaju Clinisoothe+ pospešuje okrevanje, zmanjšuje možnost pojava na videz in otip neprijetnih krast, spodbuja zdravo obnavljanje kože ter pomaga ohranjati intenzivnost in obstojnost barv vaše nove tetovaže.

Izdelek Clinisoothe+ strokovnjaki uporabljajo v celotnem procesu tetoviranja oz. mikropigmentacije – od priprave kože na poseg in tudi med samim posegom, saj zagotavlja visoko protimikrobno zaščito, zmanjšuje rdečico in preprečuje otekanje kože.

Po zaključku tretmaja na tetoviran del kože z blazinico nanesemo izdelek Clinisoothe+ in pustimo, da se vpije v kožo, kar vzame približno 5-10 minut. S tem kožo prijetno ohladimo in pomirimo.

Za dobro nadaljnjo nego kože nanesite izdelek Clinisooth+ 2- do 3-krat na dan še 5 do 7 dni po tretmaju.

Namenjen je zgolj za zunanjo uporabo.

Če vas zanimajo podobni izdelki, kot je skrb in nega kože po prebadanju (na primer pirsing), si oglejte že Razkužilo Ear & Body pirsing.

Ste vedeli? Kožni receptorji temperaturo nad 42° C prepoznajo kot vroče. Nad tem pragom se aktivirajo naši »naravni alarmi« v telesu, ki nas v obliki pekočih in neprijetnih občutkov opozarjajo na nevarnost.

Vendar! Pri uporabi alkoholnih dezinfekcijskih sredstev se ta prag zniža na 34° C, kar pekoč in neprijeten občutek še poveča. Poleg tega alkohol dodatno draži kožo ter jo naredi suho, občutljivo in razdraženo. Seveda se potem takšna koža celi počasneje, predvsem pa je nagnjena tudi k okužbam.

Za razliko od drugih dezinfekcijskih sredstev Clinisoothe+ ne vsebuje alkohola, ampak hipoklorovo kislino, ki je za zaščito pred okužbami že naravno prisotna v človeških celicah. Hipoklorova kislina v izdelkih Clinisoothe+ zagotavlja vrhunsko protimikrobno zaščito, obenem pa ni citotoksična. To pomeni, da ne poškoduje oziroma ne draži kožnih celic. Uporaba izdelka Clinisoothe+ učinkovito prispeva k hitrejšemu celjenju kože, manj okužbam in trajnejšim, intenzivnim barvam, kar je, roko na srce, prav tisto, kar si po pridobitvi nove tetovaže vendar želimo!

Sestavine: Voda (Aqua), natrijev hipoklorit, fosforjeva (III) kislina
Hipoklorova raztopina visoke čistosti, izdelana po Cosmetic GMP (ISO 22716).

Clinisept+ je dermatološko testiran in dokazano ne povzroča draženja.
Uporaben je 3 mesece od odprtja embalaže.

Izdelek hranite stran od neposredne sončne svetlobe in ga ne izpostavljajte visokim temperaturam.
Vse komponente embalaže  je mogoče povsem reciklirati – reciklirajte jih odgovorno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “RAZKUŽILO – Tattoo & Micropigmentation, 100 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODROBNOSTI O IZDELKU SI LAHKO PREBERETE V BROŠURI:

    Podrobnosti o izdelku si lahko preberete v brošuri:

    Ime (obvezno)

    Vaša e-pošta (obvezno)