RAZKUŽILO - Ear & Body Piercing, 100 ml

Ear & Body Piercing razkužilo je nadvse učinkovita in protimikrobna tekočina za zaščito kože pred postopkom pirsanja. Hitro tudi pomaga in lajša bolečino med samim postopkom prebadanja, hkrati pa odlično pospeši okrevanje kože, ko imate že vstavljen nakit oziroma uhan.

12,00 

Deli naprej:

Piercing Cleanser & Aftercare razkužilo se uporablja za razkuževanje in čiščenje kože pred prebadanjem, lajšanje bolečin in neprijetnega občutka med prebadanjem ter optimalno okrevanje kože in vzdrževanje pirsinga po posegu.

Dodatna prednost: Piercing Cleanser & Aftercare razkužilo pospešuje celjenje tudi na slabše prekrvavljenih delih telesa (tagus, ušesni hrustanec).

 

–> NAŠI ZADOVOLJNI KUPCI SO TA IZDELEK UPORABLJALI V KOMBINACIJI Z USTNO VODO Clinisept+

Za celjenje in nego mesta pirsinga v ustih ali na jeziku tudi mi zelo priporočamo uporabo USTNE VODE Clinisept+. Ponaša se z najbolj optimalno kombinacijo učinkovitega antibakterijskega delovanja in popolne nege ustne votline.

Piercing Cleanser & Aftercare razkužilo lahko uporabljate skozi celoten postopek pridobitve pirsinga. Tekočino nanesite že ob sami pripravi na prebadanje kože in jo po potrebi nanesete čez vbodno mesto tudi med samim posegom.

Po posegu na mesto pirsinga oziroma nameščenega nakita za 5 do 10 minut položite sterilno gazo, ki ste jo prej namočili v Piercing Cleanser & Aftercare razkužilo. S tem boste pomirili kožo in olajšali bolečino oziroma neprijeten občutek.

Za nego po posegu na pirsing po potrebi nanašajte Piercing Cleanser & Aftercare razkužilo še 2- do 3-krat dnevno.

Za razliko do drugih dezinfekcijskih sredstev Piercing Cleanser & Aftercare razkužilo ne vsebuje alkohola, temveč hipoklorovo kislino, ki je za učinkovito zaščito pred okužbami že naravno prisotna v človeških celicah. Prav hipoklorna formula brez agresivnih snovi, ki bi lahko poškodovale ali dražile kožo, dosega revolucionarne rezultate pri zaščiti kože pred in med posegom ter kasneje pri sami negi in vzdrževanju pirsinga.

Piercing Cleanser & Aftercare razkužilo ne vsebuje toksinov, ima nevtralno pH vrednost, ne povzroča draženja kože, je dermatološko testiran in ne škoduje okolju.

Sestavine: Voda (Aqua), natrijev hipoklorit, fosforjeva (III) kislina
Hipoklorova raztopina visoke čistosti, izdelana po Cosmetic GMP (ISO 22716).

Razkužilo Piercing Cleanser & Aftercare sestoji iz 99,9 % čiste vode in majhne količine hipoklorove kisline, ki je z namenom zaščite pred okužbami sicer že naravno prisotna v človeških celicah.

Clinisept+ je dermatološko testiran in dokazano ne povzroča draženja oziroma alergij.
Uporaben je 3 mesece od odprtja embalaže.

Izdelek hranite stran od neposredne sončne svetlobe in ga ne izpostavljajte visokim temperaturam.
Vse komponente embalaže je mogoče povsem reciklirati – reciklirajte jih odgovorno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “RAZKUŽILO – Ear & Body Piercing, 100 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODROBNOSTI O IZDELKU SI LAHKO PREBERETE V BROŠURI:

    Podrobnosti o izdelku si lahko preberete v brošuri:

    Ime (obvezno)

    Vaša e-pošta (obvezno)