Medicinska estetika

Medicinska estetika zajema širok spekter terapij, s katerimi omilimo spremembe na koži, ki so posledica težav s kožo v mladosti, hormonskih sprememb, izpostavljenosti različnim negativnim vplivom iz okolja, kot sta sončenje in kajenje, ter staranja.

V naši ambulanti vam nudimo:

INFORMACIJE

Zakaj pride do gub?

Mladostna koža vsebuje veliko hialuronske kisline in kolagena. S staranjem se vsebnost hialuronske kisline v koži zmanjšuje, zato ta postaja suha, zmanjšuje se njen volumen, pojavljajo se gube. Ker z leti pride tudi do propadanja kolagena, koža začne izgubljati svojo elastičnost in čvrstost.

Odlične rezultate pri odstranjevanju pigmentnih lis, brazgotin in drobnih gubic dosegamo z laserskim pilingom. Za lasersko učvrstitev kože se odločimo z namenom izboljšanja uvelega videza kože in kožne teksture. V primeru globljih gub posežemo po polnilih s hialuronsko kislino in botoksu.

Bi se radi znebili gubic na svoji koži? Naročite se na posvet.

Za lep nasmeh niso dovolj samo zdravi zobje

Lepi in zdravi zobje so osnova za samozavesten nasmeh, vendar pa v naši ordinaciji stremimo k celostni estetski oskrbi pacienta. Ker do potankosti poznamo anatomijo celotnega obraza, vam lažje svetujemo, izvedemo korekcijo in načrtujemo celostno obravnavo vašega obraza. Z individualizirano izdelavo proteze tako lahko dosežemo tudi estetsko preoblikovanje obraza. Protezo lahko na primer odebelimo nad zgornjimi sprednjimi zobmi in tako dosežemo učinek »liftinga« zgornje ustnice.

Poleg maksimalnih higienskih pogojev, ki vam jih med vsemi posegi vedno zagotavljamo, je obisk zobozdravstvene ordinacije za namen medicinske estetike tudi izjemno diskreten.

Vsa najnovejša zobozdravstvena izobraževanja poudarjajo pomembnost celostne estetske oskrbe pacienta in ne več le reševanje funkcionalnosti zobovja, k čemur stremimo tudi v naši ordinaciji.

Zanima me več

Več informacij in podrobnosti o posameznih terapijah najdete v meniju Medicinska estetika.