Pomlajevanje ustnic z laserjem – LipLase

Najpogostejši način za pomlajevanje ustnic je bil še nedolgo nazaj vbrizgavanje polnil, kakršna je hialuronska kislina. Žal ta ni vedno prinesla želenih rezultatov, saj so ustnice postale včasih nesimetrične, nenaravne oblike in pogosto prevelike.

Alternativa metodi vbrizgavanja polnil v ustnice je pomlajevanje ustnic z uporabo laserja LipLase, ki prinaša pomembne prednosti:

  • postopek je neinvaziven in neboleč,
  • ustnice ohranijo svojo naravno obliko,
  • posamezna terapija traja le 15 minut,
  • postopek nima stranskih učinkov (modrice, bolečine, alergije …).

Do polnejših ustnic z naravnim kolagenom

Nastanek kolagena spodbujajo laserski žarki, ki prodirajo globoko v tkivo ustnic, ustnice pa postanejo čvrstejše in polnejše. Obenem se zmanjša tudi povešenost kože, prav tako pa je po posegu okoli ust manj gub.

Skrivnost metode pomlajevanja ustnic LipLase je v tem, da z delovanjem laserja spodbuja tvorbo naravnega kolagena, s tem pa telo pravzaprav samo poskrbi za povečanje ustnic.

Laser sicer ni skalpel, pa vendar … Je postopek varen?

Vas skrbi delovanje laserja na tako nežnem tkivu, kot so ustnice? Bodite brez skrbi, kajti metoda je povsem varna in neboleča. Zelo občutljivim pacientom pomagamo z nanosom anestetične kreme, večina pa občuti le komaj zaznavno zbadanje in toploto. Pred močno lasersko svetlobo zaščitimo tudi vaše oči.

Postopek je gotov v 15 minutah. Ker metoda ne zahteva kirurških posegov, ni potrebe po anesteziji, prav tako po posegu ni šivov, brazgotin, oteklin ali bolečin.

    

Koliko obiskov obsega metoda LipLase?

Priporočeni so trije do štirje obiski. Med vsakim posegom je obdobje počitka od dva do tri tedne. Čas tvorbe novega kolagena je namreč odvisen od vsakega posameznika posebej. Čeprav so rezultati vidni že takoj po prvem posegu, pa bo končni učinek dosežen po več zaporednih posegih.

 Neposredno po zdravljenju bodo vaše ustnice rahlo otekle in suhe. Suhost zmanjšamo z uporabo vazelina. Takoj po posegu bodo fine gubice okrog ust izginile,  ustnice pa bodo bolj polne.

Kako dolgo trajajo rezultati?

Ker je postopek naraven, rezultati seveda ne morejo trajati večno. S staranjem se namreč izgublja čvrstost tkiv, zato so rezultati metode LipLase vidni približno pol leta po opravljenih postopkih.

Je pa dobra stran metode LipLase ta, da so rezultati pri ponovitvi postopka vidni skoraj takoj, saj se začne kolagen na obravnavanem področju tvoriti zelo hitro.

Si želite polnejših in lepših ustnic?

Ustnice močno pripomorejo k mladostnemu in zapeljivemu videzu, zato je veliko ljudi prepričanih, da njihove niso dovolj polne, naravne in lepe. Kako pa ste vi zadovoljni s svojimi ustnicami?

  • Vas videz vaših ustnic kdaj spravi v zadrego (na fotografijah ali drugih posnetkih)?
  • Se vam zdijo vaše ustnice premalo čvrste ali premalo polne?
  • So vaše ustnice nesorazmerne oziroma se ne skladajo z obliko vašega obraza?
  • Ali vaše ustnice niso definirane?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, vas vabimo, da nas pokličete in rezervirate termin za posvet v naši ordinaciji. Skupaj bomo poiskali rešitev za vaše ustnice in poskrbeli za čudovit nasmeh.

INFORMACIJE

Želim se naročiti na poseg

Zanima me več

Liplase poseg (videoposnetek)

Pomlajevanje ustnic z laserjem (videoposnetek posega)